زندگی لاکچری مژگان شجریان!+تصاویر
مژگان شجریان عکس های جدیدی از پدرش محمدرضا شجریان منتشر کرده است.
مژگان شجریان عکس های جدیدی از پدرش محمدرضا شجریان منتشر کرده است.مژگان شجریان متولد سال ۱۳۴۸ در تهران است مژگان شجریان فرزند سوم محمدرضا شجریان است. او فارغالتحصیل کارشناسی نقاشی و کارشناسی ارشد ارتباط تصویری (گرافیک) از دانشگاه آزاد اسلامی و نیز کارشناسی موسیقی از دانشگاه هنر میباشد.
مژگان شجریان طراح گرافیک، نقاش، خواننده و نوازنده سهتار است. مژگان شجریان، دختر سوم استاد محمدرضا شجریان است، مژگان شجریان آواز را نزد پدر و در کنار همایون و خواهرانش فرا گرفته است.
چکیده ای از "بیوگرافی مژگان شجریان" :
نام: مژگان شجریان
متولد : ۲۸ اردیبهشت ۱۳۴۸ تهران
ملیت : ایرانی
سبک: موسیقی سنتی ایرانی
ساز : سه تار
بیوگرافی مژگان شجریان :
مژگان شجریان یک خرداد ۱۳۴۸ در تهران متولد شد. مژگان شجریان لیسانس موسیقی و نقاشی دارد و کارشناسی ارشدش را هم در رشتهی گرافیک گرفته است. پدرش استاد محمدرضا شجریان خواننده ایرانی و مادرش فرخنده گل افشان می باشد. مژگان شجریان دو خواهر بزرگتر بنام راحله و افسانه و یک برادر کوچکتر بنام همایون شجریان دارد و از ازدواج دوم پدرش یک برادر ناتنی بنام رایان دارد.
مژگان شجریان زیر نظر نوازندگان ممتاز ایرانی چون محمدرضا شجریان ، محمدرضا لطفی ، حسین علیزاده و پرویز مشکاتیان تعلیم دیده است.
مژگان راه پدر خود را ادامه داده است و اکنون تبدیل به یکی از بهترین نوازندگان و خوانندگان سنتی ایرانی شده اسـت. مژگان شجریان از سال 1389 نیز تکخوانی و هم آوازی را آغاز کرد.
مژگان شجریان در سال 2012 به آمریکا مهاجرت کرد و هم اکنون در کالیفرنیای جنوبی زندگی می کند و در آنجا اجرا می کند و آوازهای کلاسیک فارسی و سه تار را آموزش می دهد.
مژگان شجریان در بیش از 60 کنسرت به طور گسترده در جشنواره های بزرگ بین المللی و سالن های معتبر کنسرت در اروپا ، آمریکای شمالی ، استرالیا با موسیقی دان ارجمند ایرانی (محمدرضا شجریان ) اجرا کرد.
وضعیت تاهل مژگان شجریان :
مژگان شجریان با محمدعلی رفیعی مدیر برگزاری کنسرت های شجریان پدر و پسر است ازدواج کرده و صاحب یک دختر به نام مهر و دو پسر دوقلو به نام های سپهر و سام می باشد.
فعالیت هنری مژگان شجریان :
• اجرای کنسرت همراه با سیما بینا در سال ۱۳۷۰ در تهران
• طراحی گرافیک آثار استاد محمدرضا شجریان و همایون شجریان از سال ۱۳۷۲
• تکخوانی و هم آوازی با استاد شجریان در کنسرت لندن همراه با گروه شهناز (فروردین ۱۳۸۹)
• سه تار نوازی در کنسرت گروه شهناز در دبی، کنسرت گروه شهناز در تهران، رندان مست و مرغ خوش خوان
ارسال نظر