دعوای حاشیه ساز بهنوش بختیاری با سحر ذکریا+عکس
بهنوش بختیاری در صفحه اینستاگرامش نسبت به صحبت های بد سحر ذکریا در مورد مهران مدیری واکنش نشان داد و از آن حمایت کرد.
بهنوش بختیاری بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان 29 اردیبهشت ماه 1354 در تهران متولد شد.بهنوش بختیاری بانوی هنرمند در یک خانواده شش نفره به دنیا آمد و یک خواهر و دو برادر دارد که هر سه بزرگ تر از او هستند. بهنوش بختیاری تیرماه سال 87 ازدواج کرد و زندگی مشترک را با همسرش محمدرضا آرین آغاز کرد.بهنوش بختیاری این روز ها به حمایت بسیاری از هنرمندان می پردازد.
روز گذشته ویدئویی از سحر زکریا منتشر شد که در آن از وضعیت کنونی خود و خانهنشینیاش گله میکرد و انتقاداتی هم از مهران مدیری داشت.
زکریا در بخشی از صحبتهایش گفته بود:
"من سالها حرفه بازیگری را دنبال میکردم و آقای مدیری ما را معروف نکرده است. من فقط در چندین کار این کارگردان بازی کردهام و حالا ۶ سال است که بیکار هستم".
اما بهنوش بختیاری لحظاتی پیش در پاسخ به صحبتها و گلایههای سحر زکریا مطلبی را در حمایت از مهران مدیری به اشتراک گذاشت و نوشت:
قسمتی از زندگی مشترک بهنوش بختیاری
بهنوش بختیاری بارها و بارها در برنامه های مختلف و با انتشار پست های متعدد در اینستاگرام درباره عدم علاقه همسرش به انتشار عکس صحبت کرد اما تصاویر مختلفی به همسر خانم بازیگر نسبت داده شده است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
یکی از اولین عکس هایی که به همسر بهنوش بختیاری نسبت داده شد این عکس بود که بارها و بارها خانم بازیگر این موضوع را تکذیب کرد و اعلام کرد که هیچ عکسی از همسرش در رسانه ها و فضای مجازی وجود ندارد.
یکی دیگر از عکس هایی که به عنوان همسر بهنوش بختیاری معرفی شد تصویر بالا بود که متعلق به آقای غفوری مدیر برنامه های بهنوش بختیاری است.
بهنوش بختیاری در یک مصاحبه به مراسم ساده ازدواجش اشاره کرد و گفت:مهریه من 14 سکه بهار آزادای است و من با یک عقد محضری و خرید یک قرآن با جلد چرمی بسیار زیبا بدون خرید حتی یک حلقه، طلا و جواهر و پوشیدن لباس عروس و آرایشگاه رفتن راهی خانه بخت شدم و زندگی مشترکم را آغاز کردم.
ارسال نظر