علی انصاریان شهید واکسن شد
در پی درگذشت علی انصاریان بازیگران و هنرمندان زیادی واکنش نشان دادند ازجمله کتایون ریاحی که او را شهید واکسن نامید.
کتایون ریاحی متولد10 دی 1340، تهران بازیگر سینما و تلویزیون است. کتایون ریاحی کارشناس ادبیات و انسان شناسی است. کتایون ریاحی خواهر علیرضا ریاحی از دیگر بازیگران سینما در ایران است.پدر و مادر وی شیرازی -گیلانی تبار هستند. پدر کتایون ریاحی اردشیر ریاحی پزشک ارتوپد در بیمارستان چمران شیراز و مادرش گیتی ریاحی و همسرش نیز یکی از سهام داران اصلی شرکت اویل ورد آمریکا است.
کتایون ریاحی بازیگر سینمای ایران در پستی اینستاگرامی به درگذشت علی انصاریان بر اثر کرونا واکنش نشان داد.
و نوشت:
و این مردم چقدر دلشان معجزه میخواست و این مردم چقدر دست به آسمانت بلند کردند دعا کردند
معجزه واکسن بود
واکنش ها به درگذشت علی انصاریان
به دنبال درگذشت علی انصاریان مدافع پیشین تیم ملی فوتبال ایران و نهادهای مختلف با انتشار پیامهایی به کوچ ابدی این پیشکسوت فوتبال واکنش نشان دادند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا: «در آرامش باش علی عزیز.»
علی پروین: «تسلیت به هواداران فوتبال. داغ از دست دادن مهرداد و علی خیلی سنگین است. خدا به مادر علی صبر بدهد. روحش شاد.»
علی دایی جزو اولین نفراتی بود که به مرگ این فوتبالیست پیشین تیم ملی ایران واکنش نشان داد و نوشت: «واقعاً حرفی برای گفتن باقی نمیماند. به شکلی باور نکردنی عزیزانمان را از دست میدهیم و فقط غمی بر غمهایمان افزوده میشود. خدا به مادر علی صبر بدهد.»
ارسال نظر